Ecoterm

O constructie moderna si de foarte buna calitate presupune folosirea unor materiale corespunzatoare, termoizolarea peretilor, termo si hidroizolarea terasei si fundatiei, aplicarea lor cu pricepere.

O astfel de constructie, pe langa eficacitatea si durabilitatea foarte mari, va asigura ulterior un consum redus de energie.

In cazul unei cladiri netermoizolate corespunzator, aproape jumatate din caldura se pierde prin pereti, datorita transferului termic cu mediul extern cauzat de diferenta de temperatura dintre interior si exterior. Insa un sistem de termoizolare va reduce considerabil acest transfer, iar investitia facuta la inceput isi va regasi avantajele in economiile ulterioare de la plata utilitatilor.

 

DESCRIERE PRODUS

Compania”Profmester” va propune o metoda noua de termoizolare. ”Ecoterm” este un amestec uscat compus din roci vulcanice poroase(perlit), ciment portland alb, plastifianti si aditivi speciali, pentru imbunatatirea proprietatilor.
“Ecoterm” este ideal pentru termoizolarea imobilelor cat din exterior, atat si din interior, deoarece contine numai materiale naturale, ce nu dauneaza sanatatii. Este destinat pentru izolatie termica si fonica a peritilor din beton, caramida, piatra s.a. in cladiri noi sau reconstruite
Principala proprietate a mortarului “Ecoterm” este termoizolarea. Coeficientul de conductivitate termica este de 0,06W/mK.

“Ecoterm” permite si favorizeaza difuzia vaporilor prin structura sa, peretele respira, nu duce la formarea unor fenomene neplacute –mucegai,miros,bacterii.
Tencuiala “Ecoterm” este inerta la actiunea focului- nu intretine arderea ,nu se topeste, nu picura si nu fumega.
Adezivitatea tencuielei termo-izolante “Ecoterm” permite aplicarea pe orice tip de zidarie (caramida ,beton, blocuri ) . Duce la formarea unei structuri monolit compacte, continue şi uniforme împreună cu suportul pe care este aplicat.
“Ecoterm” este un mortar usor(360kg/m3), se aplica printr-o simpla operatiune de tencuire intr-un strat uniform si continuu, elimina puntile termice (dibluri, imbinari).
Tencuiala termoizolanta“Ecoterm” este un mortar 100% ecologic si natural, nu contine substante periculoase, nu emana gaze de nici un fel.

Domeniu de utilizare
Tencuiala “Ecoterm” este un material termoizolant universal –se foloseste la izolatia fonica si termica a locuintelor atat pe exterior, cat si din interior. 
Fiind un material permeabil la vapori, se potriveste perfect pentru incaperile cu umiditate inalta(bai, bucatarii,ospatarii).
Este utilizat pentru izolarea conductelor de transport a agentului termic, a cosurilor de fum, a tevilor de apa menajera. “Ecoterm” este compus din materiale 100% ecologice si se recomanda folosirea sa la termoizolarea cladirilor sociale (gradinite,spitale). De asemenea se foloseste la izolatia termica si fonica a mansardelor, podurilor, tavanelor.Conductivitatea termica joasa (0,06W/Mk) favorizeaza folosirea pentru termoizolarea incaperilor frigorifice de pastrare a legumelor si fructelor.

 

Mod de utilizare Intr-un recipient de circa 50 litri se toarna circa 12 litri de apa curata si se presoara uniform 9kg de “ECOTERM”(toata cantitatea sacului) amestecind in continuu cu ajutorul unui malaxor cu turatii mici timp de 5-6 minute.Mortarul gata preparat urmeaza a fi folosit in decursul a 60-90 min. Suprafetele trebuie sa fie curate si prelucrate cu grund corespunzator. Amestecul se va aplica cu ajutorul unei droile si nivelat cu leat.La aplicarea exterioara materialul necesita fatuirea cu mortar de fatada.

CONSUM: Un sac de amestec uscat "ECOTERM" acopera 1 metru patrat cu grosimea de 3 cm.